Meille töihin

Raskassarja-ketjuun kuuluva 40-vuotias yhtiömme Originator Oy kasvaa kovaa vauhtia. Meillä on töissä kohta 50 henkilöä, jotka toimivat firmassa eri tehtävissä Lahdessa, Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa.

Onko urasi kaasutin tukossa eikä oma sisäinen V8 enää hyrise?  

 

Me tarvitsemme moninaiseen joukkoomme mekaanikkoja, joilta sujuu tarvittaessa uuden osan asentaminen ja käsistään käteviä vanhan korjaajia. Tarvitsemme siis käsiä ja jalkoja, taitoa ja tahtoa.

Pidämme ihmisistä, jotka ovat tiimipelaajia, ymmärtävät monimutkaisiakin kokonaisuuksia sekä osaavat ajatella myös ”nenäänsä pidemmälle”. Hyvä kotikasvatus, kohtuullinen fyysinen kunto ja miellyttävä luonne ovat plussaa. Sinulla ei mene sormi suuhun, jos tilanne tulee päälle tai vetää u-käännöksen. Kestät huonoa huumoria ja tulet töihin ajallaan.

Hoidat sujuvasti raskaan kaluston huollot sekä muun muassa jarruremontit, kardaaniakselin ja pallonivelten vaihdot rautaisella ammattitaidolla. Tarvittaessa rasvaat rattaat ja asiakaspalvelutaitosi ovat muutenkin tikissään.

Tule meille töihin, jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta.

Laita hakemusta tulemaan ja kehu itseäsi maasta taivaaseen tosiasioilla, jotta hakemuksesi varmasi erottuu. Muista liittää työhistoriastasi kertova ansioluettelo mukaan. Mikäli meriiteistäsi löytyy vielä jotain ekstraa, niin ethän unohda tuoda niitä esiin.

Originatorilla sinua odottavat hyvä ja originelli työporukka, hyvät henkilöstöedut ja palkka maksetaan sovitusti kerran kuukaudessa.