Korjaamo- ja huoltopalvelut – Huolenpitoa raskaalle kalustolle

Raskas kalusto vaatii ammattitaitoista huoltoa. Mekaanikkomme tietävät, mitä raskas kalusto tarvitsee pysyäkseen tien päällä, ja mitä asiakkaamme kaipaavat. Siksi asiat hoituvat meillä aina mallikkaasti – joustavasti, ketterästi ja luotettavasti.

 

Korjaukset

Huollot ja korjaukset puskurista puskuriin. Korjaamme kaikki auto- ja perävaunumerkit vuosikymmenien kokemuksella. Jatkuvalla kouluttamisella pidämme huolen, että osaamisemme on aina ajantasaista.

Määräaikaishuollot

Teemme eri automerkkien määräaikaishuollot valmistajan ohjeistuksen mukaan, joten autosi pidetään hyvässä kunnossa takuuta menettämättä.

Katsastuksen kokonaispalvelu

Sisältäen tarvittavat tarkastukset, jarrusovitukset ja -säädöt, piirturi- ja nopeudenrajoitintestaukset sekä mahdolliset korjaukset ja katsastuksen. Lahdessa yhteistyökumppanimme Hämeen Laatusäiliöiden kanssa voimme hoitaa katsastuksen yhteydessä myös säiliötarkastukset, koeponnistukset ja erilaisten mittareiden vaaitukset ja tarkistukset.

ABS ja EBS jarrut

Autojen ja perävaunujen ABS- ja EBS järjestelmien korjaukset ja asennukset. Toimimme valtuutettuna Knorr-, Wabco- ja Haldex-korjaamona. Meiltä onnistuu myös haastavat asennukset ja korjaukset. Teemme myös EBS järjestelmien muutoksia esimerkiksi akselinostojen tai muiden toimintojen osalta.

Vaativat sähkö- ja elektroniikkakorjaukset ja testaukset

Nykyaikaiset laitteistot ja jatkuva kouluttaminen varmistaa osaamisen myös vaativissa sähkötöissä.

Hydrauliletkujen valmistus ja hydrauliikkakorjaukset

Valmistamme ja asennamme hydrauliletkut. Yhteistyökumppanimme hydrauliikassa on HydraSpecma. Teemme myös hydrauliikka-asennuksia ja korjauksia lähes laitteeseen kuin laitteeseen.

Moottori- ja vaihteistoremontit

Meillä on osaamista myös moottori – ja vaihteistokunnostuksiin. Kauttamme saat korjaukset ja tarpeen tullen myös kunnostetun vaihteiston tai moottorin. Meiltä onnistuu niin Scanioiden sylinterilohkojen koneistus ylikokoputkille kuin ZF vaihdelaatikoiden peruskunnostukset. Myös muut merkit ja mallit onnistuu!

Lisävarusteiden asennukset

Kauttamme saat asennettuna lisävalot, GPS-paikantimet, kamerat, karjaraudat, kuljetuslaatikot, vetovarustukset, lisälämmittimet (Webasto, Eberspächer, Planar, Binar ym.) ja mitä ikinä keksitkään.

Ilmastointi- ja lämmitinlaitteiden huollot ja korjaukset

Huollamme ja korjaamme kuorma-autojen ja työkoneiden ilmastointilaitteet.

Nostureiden ja takalaitanostureiden huollot, korjaukset ja tarkastukset

Edustuksistamme löytyy Hiab, Loglift, Jonsered ja Kesla ajoneuvonosturit, huollamme ja korjaamme myös muut merkit. Lahdesa ja Hyvinkäällä teemme myös kuormanoustureiden katsastukset.

Huollamme, korjaamme ja tarkastamme eri takalaitanostimet. Kauttamme saat varaosat kaikkiin eri merkkeihin. Teemme myös vuositarkastukset takalaitanostimiin.